Zapiekane ogórki

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: średnie
  • Czas: 30-60 minut
  • Porcje: 3-4 os.
  • Odsłony: 2361
Zapiekane ogórki
fot. MONIKA STRUK

Składniki:

  • 2 długie ogórki,
  • 20 dag mięsa mielonego,
  • 1 cebula,
  • 1 jajko,
  • pęczek koperku,
  • sos pomidorowy,
  • majonez,
  • sól i pieprz

Opis przygotowania:

Obrane ogórki pokroić w ok. 5 cm kawałki. Wydrążyć do 3,5 cm. Cebulę pokroić połączyć z mięsem, jajkiem, majonezem, solą i pieprzem. Masą mięsną napełnij ogórki. Piecz 30 min w 200 stopniach w zalewie pomidorowej.

Autor: monika4

Komentarze (0)

Podobne przepisy

Więcej przepisów