Przekąska z biszkoptów
Oceń:
(16 głosów)
- Trudność: łatwe
- Czas: do 30 minut
- Porcje: 3-4 os.
- Odsłony: 9966
Składniki:
- 250 g biszkoptów okrągłych
- 200 ml pikantnego keczupu
- 200 g śmietankowego sera kanapkowego
- 3 pomidory
- 1 łyżka sezamu
- pęczek rukoli
Opis przygotowania:
Warzywa umyć i osączyć z wody. Biszkopty wyłożyć na tacę. Połowę z wyłożonych biszkoptów wysmarować pikantnym keczupem i posypać sezamem. Na drugą połowę biszkoptów nałożyć pokrojone w cienkie plastry pomidory i również wysmarować je keczupem Następnie dodać do tego rukolę i serek kanapkowy. Całość nakryć wysmarowanymi biszkoptami z sezamem i spiąć ozdobnymi wykałaczkami.
Komentarze (0)