Krakersy z majonezem, salami, awokado i serem

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: do 30 minut
  • Porcje: 3-4 os.
  • Odsłony: 2360
Krakersy z majonezem, salami, awokado i serem
fot. Laurel Fan / CC-BY-SA 2.0

Składniki:

  • 15 dag kiełbasy salami w plastrach
  • 15 dag sera żółtego
  • 2 owoce awokado
  • 1 mały słoiczek majonezu
  • 1 opakowanie krakersów kwadratowych

Opis przygotowania:

Krakersy wyciągnąć z opakowania i wyłożyć na talerz. Na krakersy nałożyć małą łyżeczkę majonezu, następnie na majonez wyłożyć plastry salami. Awokado obrać ze skóry, usunąć pestkę, miąższ pokroić w plastry i po jednym przełożyć na salami. Na awokado wyłożyć plastry sera żółtego.

0 komenatrzy

Podobne przepisy