Kanapki z mozzarella i ziołami
Oceń:
(0 głosów)
- Trudność: łatwe
- Czas: do 30 minut
- Porcje: 2 os.
- Odsłony: 2111
Składniki:
- 30 g sera mozzarella
- 2 kromki chleba pszennego
- 2 czerwone oliwki w zalewie
- 1 pomidor
- 1 zielony ogórek
- 1 łyżeczka ziół prowansalskich
- natka jarmużu
Opis przygotowania:
Warzywa umyć i osączyć z wody. Pomidora pokroić w cienkie plastry. Ogórka pokroić w krążki. Oliwki osączyć z zalewy i pokroić w talarki. Na kromki chleba nałożyć mozzarellę, posypać ziołami prowansalskimi, po czym nałożyć pokrojonego ogórka, pomidora i oliwki. Całość udekorować natką jarmużu.
Komentarze (0)