Kanapki z bambusem
Oceń:
(0 głosów)
- Trudność: łatwe
- Czas: do 30 minut
- Porcje: 3-4 os.
- Odsłony: 2900
Składniki:
- 1 bagietka
- 1 cebula
- 1 puszka tuńczyka
- 1 mała kapusta pekińska
- 2 łyżki
- oliwy z oliwek
- 5 dag łodygi bambusa
- pęczek szczypiorku
- sól
- pieprz biały
- tymianek
Opis przygotowania:
Bagietkę pokroić na kromki. Tuńczyka przełożyć z puszki do miseczki. Obrać cebulę, pokroić drobno i dodać do ryby. Rybę oprószyć solą, pieprzem oraz tymiankiem. Dodać do tego także drobno posiekany szczypiorek. Rozgrzać oliwę na patelni i zeszklić na niej pokrojonego w słomkę bambusa. Następnie dodać go do ryby, dokładnie wymieszać i przełożyć na kanapki. Przed podaniem kanapki udekorować listkami kapusty pekińskiej.
Komentarze (10)
KTO JEST TU PRZEZ TRUDNE SPRAWY??? :D
Ja, tajemnicze kanapki z bambusem;D
ja tez haahhaahah ;D
hahahaha:D truuuudneeee spraaaaawy :D:D
ja! XD teżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż
ja też z trudnych spraw odcinek 100
Ja też z Trudnych, raany, czym ja się zajmuje.
Ja również jestem tutaj dzięki setnemu odcinkowi Trudnych Spraw
Ah te tajemnicze kanapki z bambusem
HAHA, A to dobre ja też ( trudne spraw)
Ja też przez trudne sprawy