Kanapki z bambusem

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: do 30 minut
  • Porcje: 3-4 os.
  • Odsłony: 2900
Kanapki z bambusem
fot. juya / CC-BY-ND 2.0

Składniki:

  • 1 bagietka
  • 1 cebula
  • 1 puszka tuńczyka
  • 1 mała kapusta pekińska
  • 2 łyżki
  • oliwy z oliwek
  • 5 dag łodygi bambusa
  • pęczek szczypiorku
  • sól
  • pieprz biały
  • tymianek

Opis przygotowania:

Bagietkę pokroić na kromki. Tuńczyka przełożyć z puszki do miseczki. Obrać cebulę, pokroić drobno i dodać do ryby. Rybę oprószyć solą, pieprzem oraz tymiankiem. Dodać do tego także drobno posiekany szczypiorek. Rozgrzać oliwę na patelni i zeszklić na niej pokrojonego w słomkę bambusa. Następnie dodać go do ryby, dokładnie wymieszać i przełożyć na kanapki. Przed podaniem kanapki udekorować listkami kapusty pekińskiej.

Komentarze (10)

KTO JEST TU PRZEZ TRUDNE SPRAWY??? :D

Ja, tajemnicze kanapki z bambusem;D

ja tez haahhaahah ;D

hahahaha:D truuuudneeee spraaaaawy :D:D

ja! XD teżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż

ja też z trudnych spraw odcinek 100

Ja też z Trudnych, raany, czym ja się zajmuje.

Ja również jestem tutaj dzięki setnemu odcinkowi Trudnych Spraw
Ah te tajemnicze kanapki z bambusem

HAHA, A to dobre ja też ( trudne spraw)

Ja też przez trudne sprawy

Podobne przepisy

Więcej przepisów