Twaróg z kawiorem
Oceń:
(0 głosów)
- Trudność: łatwe
- Czas: do 30 minut
- Porcje: 2 os.
- Odsłony: 2606
Składniki:
- 40 g białego sera twarogowego
- 20 g czerwonego kawioru
- 4 rzodkiewki
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- 1 czerwona cebula
- pęczek zielonego koperku
- sól
- pieprz
Opis przygotowania:
Warzywa umyć i osączyć z wody. Rzodkiewki pozbawić liści, ogonków i pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać ze skóry, pokroić drobno i połączyć z pokrojoną rzodkiewką. Następnie dodać do tego biały ser twarogowy oraz jogurt. Całość doprawić do smaku szczyptą soli oraz pieprzu, dokładnie wymieszać i wyłożyć na talerz. Na to wyłożyć czerwony kawior i wszystko posypać pokrojonym, zielonym koperkiem.
Komentarze (0)