Sałatka z tuńczyka

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: do 30 minut
  • Porcje: 2 os.
  • Odsłony: 2866

Składniki:

  • 1 czerwona cebula
  • 1 zielony ogórek
  • 1 czerwona papryka
  • 1 puszka kukurydzy konserwowej
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • majonez, sól, pieprz (do smaku)

Opis przygotowania:

Odsączyć tuńczyka z sosu i wyłożyć do miski. Paprykę, ogórek i cebulę pokroić w kostkę i dodać do tuńczyka. Następnie dodać odsączoną kukurydzę. Całość wymieszać z 2 łyżkami majonezu i na sam koniec posolić i popieprzyć do smaku.

Autor: lelandgaunt

Komentarze (0)

Podobne przepisy

Więcej przepisów