Pieczarki z fetą

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: do 30 minut
  • Porcje: 2 os.
  • Odsłony: 2867
Pieczarki z fetą
fot. jemsweb / CC-BY-SA 2.0

Składniki:

  • 40 dag pieczarek
  • 40 dag sera fety
  • 2 łyżki oleju
  • 1 opakowanie pomidorów koktajlowych
  • 1 ogórek szklarniowy
  • 1 główka salaty
  • pęczek koperku
  • sól
  • pieprz

Opis przygotowania:

Wszystkie warzywa i grzyby dobrze umyć i osączyć z wody. Sałatę pokroić na części, Pomidory przekroić na połowy. Ogórka pokroić w słupki, ser feta pokroić w kostkę. Pieczarki pokroić w plastry i podsmażyć na rozgrzanym oleju. Wszystkie składniki zmieszać ze sobą, posolić, oprószyć pieprzem, dobrze wymieszać i przełożyć na talerz. Całość posypać posiekanym drobno koperkiem.

Komentarze (0)

Podobne przepisy

Więcej przepisów