Pieczarki z fetą
Oceń:
(0 głosów)
- Trudność: łatwe
- Czas: do 30 minut
- Porcje: 2 os.
- Odsłony: 2867
Składniki:
- 40 dag pieczarek
- 40 dag sera fety
- 2 łyżki oleju
- 1 opakowanie pomidorów koktajlowych
- 1 ogórek szklarniowy
- 1 główka salaty
- pęczek koperku
- sól
- pieprz
Opis przygotowania:
Wszystkie warzywa i grzyby dobrze umyć i osączyć z wody. Sałatę pokroić na części, Pomidory przekroić na połowy. Ogórka pokroić w słupki, ser feta pokroić w kostkę. Pieczarki pokroić w plastry i podsmażyć na rozgrzanym oleju. Wszystkie składniki zmieszać ze sobą, posolić, oprószyć pieprzem, dobrze wymieszać i przełożyć na talerz. Całość posypać posiekanym drobno koperkiem.
Komentarze (0)