Pasta serowa

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: do 30 minut
  • Porcje: 2 os.
  • Odsłony: 2185

Składniki:

  • 150 g masła
  • 3 łyżki soku z cytryny
  • 2 łyżki utartego sera żółtego
  • 2 łyżki keczupu
  • 1 łyżka szczypiorku
  • 1 ząbek czosnku
  • sól
  • pieprz

Opis przygotowania:

Szczypiorek umyć i drobno posiekać. Czosnek obrać i rozetrzeć z połową łyżeczki soli. Masło utrzeć z keczupem, sokiem z cytryny. Dodać do tego utarty czosnek, szczypiorek, doprawić pieprzem. Całość utrzeć razem i odstawić na 10minut do lodówki. Pastę podajemy do pszennego pieczywa.

Komentarze (0)

Podobne przepisy

Więcej przepisów