Panga w ananasach
Oceń:
(0 głosów)
- Trudność: łatwe
- Czas: do 30 minut
- Porcje: 3-4 os.
- Odsłony: 3873
Składniki:
- 1 kg pangi
- jajko
- bułka tarta
- Sos:
- 2 duże cebule
- 1/2 kg keczupu (najlepiej kotlein pikantny)
- 1 p. ananasów
Opis przygotowania:
Pangę panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy. Wykładamy do wysokiego naczynia warstwami, zalewamy sosem.
Sos: cebulę zeszklić na oleju, wlać sok z puszki i keczup. Zagotować, wyłączyć i dodać ananasy pokrojone w kostki.
Sos: cebulę zeszklić na oleju, wlać sok z puszki i keczup. Zagotować, wyłączyć i dodać ananasy pokrojone w kostki.
Komentarze (0)