Kolorowe pomidorki

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: do 30 minut
  • Porcje: 2 os.
  • Odsłony: 1459

Składniki:

  • 1 słoik marynowanych grzybów;
  • 250 g ugotowanego ryżu;
  • 7 pomidorów;
  • pęczek dymki;
  • 4 małe ogórki kiszone;
  • sól, pieprz;
  • majonez

Opis przygotowania:

1. Grzyby osączyć z zalewy, pokroić na mniejsze kawałki.
2.Ogórki pokroić w kostkę. Również pokroić jednego pomidora.
3.Dymkę posiekać.
4.Ryż połączyć z innymi składnikami, dodać sól, pieprz, majonez.
5.Z umytych pomidorów ściąć wierzchy,
6.Nałożyć nadzienie i przykryć wierzchami.
Smacznego!

Autor: olma

0 komenatrzy

Podobne przepisy