Kolorowe pomidorki
Oceń:
(0 głosów)
- Trudność: łatwe
- Czas: do 30 minut
- Porcje: 2 os.
- Odsłony: 2046
Składniki:
- 1 słoik marynowanych grzybów;
- 250 g ugotowanego ryżu;
- 7 pomidorów;
- pęczek dymki;
- 4 małe ogórki kiszone;
- sól, pieprz;
- majonez
Opis przygotowania:
1. Grzyby osączyć z zalewy, pokroić na mniejsze kawałki.
2.Ogórki pokroić w kostkę. Również pokroić jednego pomidora.
3.Dymkę posiekać.
4.Ryż połączyć z innymi składnikami, dodać sól, pieprz, majonez.
5.Z umytych pomidorów ściąć wierzchy,
6.Nałożyć nadzienie i przykryć wierzchami.
Smacznego!
2.Ogórki pokroić w kostkę. Również pokroić jednego pomidora.
3.Dymkę posiekać.
4.Ryż połączyć z innymi składnikami, dodać sól, pieprz, majonez.
5.Z umytych pomidorów ściąć wierzchy,
6.Nałożyć nadzienie i przykryć wierzchami.
Smacznego!
Komentarze (0)