Koktajl kokosowo-warzywny
Oceń:
(0 głosów)
- Trudność: łatwe
- Czas: do 30 minut
- Porcje: 1 os.
- Odsłony: 1463
Składniki:
- 2 zielone ogórki
- 1 mango
- 1 szklanka mleka kokosowego
- 1 łyżka wiórek kokosowych
- 1 łyżka kruszonego lodu
- pęczek świeżego szpinaku
Opis przygotowania:
Warzywa oraz mango umyć i osączyć z wody. Mango obrać ze skóry, pozbawić pestki, a miąższ pokroić na kawałki i przełożyć go do miksera. Ogórki obrać ze skóry, pokroić na kawałki i dodać do mango w mikserze. Potem dodać do tego szpinak. Całość zalać mlekiem kokosowym, po czym wsypać do tego wiórki kokosowe oraz kruszony lód, zmiksować mikserem i przelać do szklanki.
Komentarze (0)