Deser z pastą z miso

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: do 30 minut
  • Porcje: 2 os.
  • Odsłony: 2336
Deser z pastą z miso
fot. wrestlingentropy / CC-BY 2.0

Składniki:

  • 400 g białej pasty z miso
  • 30 ml syropu klonowego
  • 30 ml oleju kokosowego
  • 30 g truskawek
  • 2 łyżki masła orzechowego

Opis przygotowania:

Truskawki umyć, osączyć z wody, usunąć szypułki, a miąższ pokroić w ćwiartki. Pastę miso wymieszać z masłem orzechowym i przełożyć na talerz. Dodać do tego pokrojone wcześniej truskawki. Syrop klonowy zmieszać z olejem kokosowym i polać całośc.

Komentarze (0)

Podobne przepisy

Więcej przepisów