Warzywa z patelni
Oceń:
(1 głos)
- Trudność: łatwe
- Czas: do 30 minut
- Porcje: 2 os.
- Odsłony: 3126
Składniki:
- 3 selery naciowe;
- 4 dymki;
- 12 kolb minikukurydzy;
- 1 puszka czerwonej fasoli;
- sól, pieprz
Opis przygotowania:
1. Seler i dymkę pokroić na paski.
2. Podgrzać olej na patelni i podsmażyć warzywa na dużym ogniu 1-2 minuty.
3. Dodać kolby kukurydzy i fasolę i wszystko podsmażyć.
4. Na koniec posolić i popieprzyć.
Smacznego!
2. Podgrzać olej na patelni i podsmażyć warzywa na dużym ogniu 1-2 minuty.
3. Dodać kolby kukurydzy i fasolę i wszystko podsmażyć.
4. Na koniec posolić i popieprzyć.
Smacznego!
Komentarze (0)