Truskawki w czekoladzie

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: do 30 minut
  • Porcje: 3-4 os.
  • Odsłony: 2597
Truskawki w czekoladzie

Składniki:

  • 200 g białej polewy czekoladowej
  • 200 g brązowej polewy czekoladowej
  • 500 g truskawek
  • tabliczka czekolady
  • gotowy mus brązowy i biały
  • siekane migdały

Opis przygotowania:

Polewy czekoladowe pokroić w małe kawałki i podgrzewać osobno do roztopienia w kąpieli wodnej. Umyte i osuszone truskawki zanurzać do połowy i polewach. Zestrugać wiórki z tabliczki czekolady i posypać truskawki razem z migdałami.

Autor: kasinka

Komentarze (0)

Podobne przepisy

Więcej przepisów