Sałatka ziemniaczana z grzybami
Oceń:
(0 głosów)
- Trudność: łatwe
- Czas: do 30 minut
- Porcje: 3-4 os.
- Odsłony: 2883
Składniki:
- 100 g grzybów marynowanych;
- 0,5 kg ziemniaków;
- 0,5 filiżanki oleju;
- 1 filiżanka śmietany;
- sól, pieprz,szczypiorek
Opis przygotowania:
1. Ziemniaki ugotować w mundurkach. Obrać i pokroić w plasterki.
2. Grzyby przekroić na połówki. Wymieszać z ziemniakami.
3. Doprawić pieprzem i solą.
4. Zalać sałatkę podgrzanym olejem, wymieszanym ze śmietaną.
5. Posypać szczypiorkiem.
Smacznego!
2. Grzyby przekroić na połówki. Wymieszać z ziemniakami.
3. Doprawić pieprzem i solą.
4. Zalać sałatkę podgrzanym olejem, wymieszanym ze śmietaną.
5. Posypać szczypiorkiem.
Smacznego!
Komentarze (0)