Przekładaniec
Oceń:
(0 głosów)
- Trudność: średnie
- Czas: ponad 60 minut
- Porcje: ponad 6 os.
- Odsłony: 1987
Składniki:
- szklanka mąki
- pół kostki margaryny
- żółtko
- po 2 łyżki cukru i śmietany
- Masa:
- mleko skondensowane, słodzone, gotowane
- margaryna
- gotowa polewa czekoladowa
Opis przygotowania:
Z podanych składników zagnieść ciasto, rozwałkować i zrobić dwa placki. Piec 15 minut w temperaturze 180 stopni.
Masa: margarynę zmiksować, potem dodawać po łyżce mleka. Poprzekładać: placek-masa-pacek-masa-polewa. Smacznego.
Masa: margarynę zmiksować, potem dodawać po łyżce mleka. Poprzekładać: placek-masa-pacek-masa-polewa. Smacznego.
Komentarze (0)