Koktajl z mleka kokosowego, rumu i owocow
Oceń:
(0 głosów)
- Trudność: łatwe
- Czas: do 30 minut
- Porcje: 2 os.
- Odsłony: 3949
Składniki:
- 400 ml mleka kokosowego
- 100 ml ciemnego rumu
- 2 owoce mango
- 2 banany
- 2 szpadki koktajlowe
Opis przygotowania:
Owoce umyć, osączyć z wody i obrać ze skóry. Usunąć pestki z mango. Następnie 3/4 mango i bananów zmiksować w blenderze, a pozostałą część owoców pozostawić do dekoracji. Dodać do tego schłodzone mleko kokosowe i rum. Całość dokładnie wymieszać i przelać do kieliszków koktajlowych. Pozostawione i pokrojone na kawałki owoce nabić na szpadki koktajlowe i włożyć do kieliszków.
Komentarze (0)