Faszerowane pieczarki

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: do 30 minut
  • Porcje: 3-4 os.
  • Odsłony: 1753

Składniki:

  • świeży brokuł
  • 2 ząbki czosnku
  • 10 dag ser feta pieprz
  • łyżka oliwy
  • duże pieczarki

Opis przygotowania:

1 . Ser rozgnieć i wymieszaj z ugotowanymi brokułami . Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek . Całość zmiksuj na gęsty krem . Przypraw do smaku . Pieczarki bez ogonków , lekko skrop oliwą i ułóż na blasze wgłębieniem do góry . Podpiecz w piekarniku z obu stron przez około 10 minut . Następnie wyjmij i odstaw do wystudzenia . Schłodzone napełnij nadzieniem .

Autor: natalina4

Komentarze (0)

Podobne przepisy

Więcej przepisów