Chipsy z jablek
Oceń:
(0 głosów)
- Trudność: łatwe
- Czas: 30-60 minut
- Porcje: 2 os.
- Odsłony: 5246
Składniki:
- jabłka
- cukier puder
- cynamon
Opis przygotowania:
Jabłka obrać ze skórki, wydrążyć ,pokroić w plasterki.Posypać cukrem i cynamonem- odstawic na 10 -15 min.
Blachę cieniutko posmarować tluszczem lub rozłożyć papier do pieczenia na nim plasterki jabłek.
Piec w 100 stopni a raczej wolno suszyć:)
Jest to świetna przekąska i zdrowa:)
P/S
nie piszę ilości składników .. ..bo ilość wg własnego gustu:)
Blachę cieniutko posmarować tluszczem lub rozłożyć papier do pieczenia na nim plasterki jabłek.
Piec w 100 stopni a raczej wolno suszyć:)
Jest to świetna przekąska i zdrowa:)
P/S
nie piszę ilości składników .. ..bo ilość wg własnego gustu:)
Komentarze (1)
znam takie gotowe Crispy, w serii dla dzieci sa takze:) kupuje mojej małej jak ma ochote na przekaske i sama podjadam:)
- Ela