Sylwestrowy poncz

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: do 30 minut
  • Porcje: 3-4 os.
  • Odsłony: 1611
Sylwestrowy poncz
fot. Kisså / CC-BY-ND 2.0

Składniki:

  • 200 ml likieru owocowego St. Germain
  • 200 ml brandy
  • 200 mi bialego rumu
  • 100 kostek kodu
  • 4 gruszki

Opis przygotowania:

Gruszki umyć, obrać je ze skóry, wydrążyć środki, a miąższ przełożyć do szklanego naczynia. Następnie dodać do nich kostki lodu. Wlać do tego likier owocowy, biały rum i brandy. Wszystko dokładnie wymieszać i pozostawić na 30 minut. Po tym czasie podawać do spożycia.

Komentarze (0)

Podobne przepisy

Więcej przepisów