Kisiel wiśniowy
Oceń:
(0 głosów)
- Trudność: łatwe
- Czas: do 30 minut
- Porcje: 2 os.
- Odsłony: 2138
Składniki:
- 3 szklanki schłodzonego kompotu wiśniowego
- 2 łyżki mąki ziemiaczanej
- 2 łyżki cukru
Opis przygotowania:
Do garnka wlać 2 i pół szklanek kompotu i zagotować.
Do połowy szklanki schłodzonego kompotu wsypać 2 łyżki mąki ziemiaczanej i 2 łyżki cukru, wymieszać wszystko.
Mieszając wlać do zagotowanego kompotu.
Smacznego:)
Do połowy szklanki schłodzonego kompotu wsypać 2 łyżki mąki ziemiaczanej i 2 łyżki cukru, wymieszać wszystko.
Mieszając wlać do zagotowanego kompotu.
Smacznego:)
Komentarze (0)