Ciasto sucharowe

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: średnie
  • Czas: 30-60 minut
  • Porcje: ponad 6 os.
  • Odsłony: 4539
Ciasto sucharowe

Składniki:

  • 1 opakowanie sucharów
  • 1 słoik nutelli 400g lub innego kremu czekoladowego
  • 0,5l kremówki
  • 0,5kg serka waniliowego
  • 3 łyżeczki żelatyny
  • brzoskwinie w puszce
  • 3 galaretki brzoskwin

Opis przygotowania:

Sucharki przekręcić przez maszynkę i połączyć z nutellą, wyłożyć na spód blachy wyłożony folią aluminiową . Kremówkę ubić z cukrem dodać żelatynę rozpuszczoną w 1/2 szkl. wrzątku oraz serek.
Wylać na spód. Pokroić brzoskwinie i zalać tężęjącą galaretką.
Schłodzić !!!!!!
Ciasto bardzo łatwe szybkie i smaczne

Autor: oliwka

Komentarze (0)

Podobne przepisy

Więcej przepisów