Ciasto sucharowe
Oceń:
(0 głosów)
- Trudność: średnie
- Czas: 30-60 minut
- Porcje: ponad 6 os.
- Odsłony: 4539
Składniki:
- 1 opakowanie sucharów
- 1 słoik nutelli 400g lub innego kremu czekoladowego
- 0,5l kremówki
- 0,5kg serka waniliowego
- 3 łyżeczki żelatyny
- brzoskwinie w puszce
- 3 galaretki brzoskwin
Opis przygotowania:
Sucharki przekręcić przez maszynkę i połączyć z nutellą, wyłożyć na spód blachy wyłożony folią aluminiową . Kremówkę ubić z cukrem dodać żelatynę rozpuszczoną w 1/2 szkl. wrzątku oraz serek.
Wylać na spód. Pokroić brzoskwinie i zalać tężęjącą galaretką.
Schłodzić !!!!!!
Ciasto bardzo łatwe szybkie i smaczne
Wylać na spód. Pokroić brzoskwinie i zalać tężęjącą galaretką.
Schłodzić !!!!!!
Ciasto bardzo łatwe szybkie i smaczne
Komentarze (0)