Wachlarze z cukini
Oceń:
(0 głosów)
- Trudność: łatwe
- Czas: 30-60 minut
- Porcje: 2 os.
- Odsłony: 3234
Składniki:
- 4 cukinie
- 2 ząbki czosnku
- 40 dag sera pleśniowego
- 1 pęczek bazylii świeżej
- 1 łyżka oleju sojowego
- pieprz
Opis przygotowania:
Cukinię myjemy, osuszamy i nacinamy wzdłuż w formie wachlarza. Umytą bazylię należy posiekać wraz z czosnkiem, następnie posypać ją pieprzem i solą.
Opiekamy na folii aluminiowej przez około 20 minut.
Opiekamy na folii aluminiowej przez około 20 minut.
Komentarze (1)
Mateusz chyba zasnął w trakcie pisania;) Mamy już naciętą cukinię, posiekaną i doprawioną pieprzem i sola bazylie oraz czosnek. Co dalej??????????????????????????????????????????? Co z serem i olejem sojowym? Wrzucić wszystko na kupę i zapiec?