Napój owocowy z miodem
Oceń:
(1 głos)
- Trudność: łatwe
- Czas: do 30 minut
- Porcje: 2 os.
- Odsłony: 1806
Składniki:
- 250 g miąższu z arbuza
- 200 g czerwonych winogron
- 2 łyżki płynnego miodu spadziowego
- 1 zielony ogórek
- 1 łyżka kruszonego lodu
Opis przygotowania:
Owoce oraz ogórka umyć i osączyć z wody. Ogórka obrać ze skóry, pokroić na kawałki i przełożyć do miksera. Miąższ z arbuza pokroić w kostkę i dodać do pokrojonego ogórka. Winogrona przekroić na połówki, usunąć nasiona, a miąższ dodać do składników w mikserze. Wlać do tego płynny miód spadziowy, wsypać kruszony lód i całość miksować przez 1 minutę, po czym przelać do kieliszka.
Komentarze (0)