Najsmaczniejsza warstwowa
Oceń:
(1 głos)
- Trudność: łatwe
- Czas: 30-60 minut
- Porcje: 5-6 os.
- Odsłony: 2276
Składniki:
- 2 puszki tuńczyka w oleju (polecam firmę NEPTUN),
- 4 duże ugotowane marchewki,
- 2 cebule,
- 5 jajek ugotowanych na twardo,
- 1 puszka groszku,
- majonez,
- natka pietruszki,
- szczypiorek,
- pieprz,
- sól.
Opis przygotowania:
Ułożyć warstwami:
- marchewkę pokrojoną w kostkę,
- groszek,
- majonez,
- rozdrobniony i odsączony tuńczyk,
- drobno pokrojoną, osoloną cebulę,
- żółtka jaj starte na tarce,
- majonez,
- białka jaj także utarte,
- udekorować posiekaną natką i szczypiorem.
- marchewkę pokrojoną w kostkę,
- groszek,
- majonez,
- rozdrobniony i odsączony tuńczyk,
- drobno pokrojoną, osoloną cebulę,
- żółtka jaj starte na tarce,
- majonez,
- białka jaj także utarte,
- udekorować posiekaną natką i szczypiorem.
Komentarze (0)