Hot dog z rybką
Oceń:
(0 głosów)
- Trudność: średnie
- Czas: 30-60 minut
- Porcje: 2 os.
- Odsłony: 2183
Składniki:
- 2 paluszki rybne
- 2 podłużne bułki
- 1/4 ogórka
- 1/4 pęczka koperku
- łyżka octu winnego
- kilka liści sałaty
- sól,biały pieprz
- 2 łyżki oleju
- natka pietruszki
- majonez
Opis przygotowania:
Ogórek kroimy na cienkie plasterki. Koperek siekamy. Ocet, sól, pieprz, koper łączymy. Dodajemy łyżkę oleju. Polewamy ogórki. Sałatę rwiemy na mniejsze kawałki. Rybę smażymy po 15 min z każdej strony. Bułki przekrawamy na pół, wypełniamy kawałkami sałaty, rybą i plasterkami ogórka. Smarujemy majonezem i posypujemy zieleniną.
Komentarze (0)