Koktajl mleczno-arbuzowy

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: do 30 minut
  • Porcje: 2 os.
  • Odsłony: 50
Koktajl mleczno-arbuzowy
fot. iuliia_n (elements.envato.com)

Składniki:

  • 300 ml mleka kokosowego
  • 200 g miąższu z arbuza
  • 2 brzoskwinie
  • 2 gałązki świeżej mięty

Opis przygotowania:

Miętę oraz brzoskwinie umyć i odsączyć z wody. Mleko kokosowe przelać do miksera. Brzoskwinie obrać ze skóry usunąć pestkę, a miąższ dodać do mleka w mikserze. Dodać do niego miąższ z arbuza. Całość zmiksować na jednolitą masę, po czym przelać do szklanek i udekorować gałązkami świeżej mięty.

0 komenatrzy

Podobne przepisy