Kefir z arbuzem

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: do 30 minut
  • Porcje: 2 os.
  • Odsłony: 2633

Składniki:

  • 200 ml kefiru
  • 1 ogórek
  • 15 dag miąższu z arbuza
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 1 łyżka chrzanu
  • plasterki ogórka do dekoracji
  • sól i pieprz

Opis przygotowania:

Ogórek kroimy na pół,wydrążamy nasiono i kroimy w kostkę.Arbuza kroimy w kostkę.Arbuza i ogórka wrzucamy do miksera,dodajemy sok z cytryny,chrzan i miksujemy.Dodajemy kefir i przyprawiamy.Gotowy koktajl rozlewamy do szklanek i dekorujemy.

Autor: lipsi

Komentarze (0)

Podobne przepisy

Więcej przepisów