Fischbrötchen

Oceń:
(3 głosy)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: do 30 minut
  • Porcje: 2 os.
  • Odsłony: 2376
Fischbrötchen
fot. Frank C. Müller (Wikimedia Commons) / CC-BY-SA 2.0

Składniki:

  • 4 matiasy w zalewie octowej
  • 2 małe bagietki
  • 2 korniszony
  • 1 cebula
  • natka zielonej pietruszki

Opis przygotowania:

Natkę zielonej pietruszki umyć, osączyć z wody i posiekać drobno. Bagietki przekroić na połowy. Następnie matiasy osączyć z zalewy i nałożyć je na bagietki. Cebulę obrać ze skóry, pokroić ją w cienkie plastry i dodać do składników. Korniszony pokroić również w cienkie plastry i dodać do całości. Wszystko posypać pokrojoną wcześniej natką zielonej pietruszki.

Komentarze (0)