Capuccino Expresowe
Oceń:
(0 głosów)
- Trudność: łatwe
- Czas: do 30 minut
- Porcje: ponad 6 os.
- Odsłony: 1929
Składniki:
- 0.5 l śmietany 30%
- 3 op. "śnieżki"
- 2 galaretki Winiary cytrynowe
- 1 op. capuccino orzechowe
- biszkopty
Opis przygotowania:
Dno formy wykladamy biszkoptami . 2 galaretki rozpuścic w 0.5l wody ,wystudzic pozostawic do lekkiego stezenia.
Smietane nalezy ubić ze "śnieżka", miksujac wsypujemy capuccino (nalezy odlozyc ok 50g ) i na koniec dodajemy tezejaca galaretke.
Mase wylewamy na biszkopty . Gore posypujemy odlozonym capuccino .
Ciasto nalezy schlodzic .
Smietane nalezy ubić ze "śnieżka", miksujac wsypujemy capuccino (nalezy odlozyc ok 50g ) i na koniec dodajemy tezejaca galaretke.
Mase wylewamy na biszkopty . Gore posypujemy odlozonym capuccino .
Ciasto nalezy schlodzic .
Komentarze (0)