Brzdąc

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: 30-60 minut
  • Porcje: 2 os.
  • Odsłony: 6005
Brzdąc

Składniki:

  • biszkopt
  • 1 litr kremówki
  • 2 łyżki kakao
  • cukier puder (3-4 łyżki)
  • śmietan-fix (5 op)

Opis przygotowania:

Biszkopt - przekroić i wyłożyć kremem. Przepis na biszkopt w moich innych przepisach ;)

Krem: wieczorem ugotować 1 litr kremówki z 2 łyżkami kakao. Rano włożyć garnek do lodówki na 3 - 4 godzin. Schłodzony krem ubić mikserem z cukrem pudrem wymieszanym ze śmietan-fixami. Ubitą śmietanę przełożyć na lekko skropiony biszkopt.

Autor: weronika59

Komentarze (1)

wygląda obrzydliwie... chyba się nie postarałaś...