Brzdąc
Oceń:
(0 głosów)
- Trudność: łatwe
- Czas: 30-60 minut
- Porcje: 2 os.
- Odsłony: 6005
Składniki:
- biszkopt
- 1 litr kremówki
- 2 łyżki kakao
- cukier puder (3-4 łyżki)
- śmietan-fix (5 op)
Opis przygotowania:
Biszkopt - przekroić i wyłożyć kremem. Przepis na biszkopt w moich innych przepisach ;)
Krem: wieczorem ugotować 1 litr kremówki z 2 łyżkami kakao. Rano włożyć garnek do lodówki na 3 - 4 godzin. Schłodzony krem ubić mikserem z cukrem pudrem wymieszanym ze śmietan-fixami. Ubitą śmietanę przełożyć na lekko skropiony biszkopt.
Krem: wieczorem ugotować 1 litr kremówki z 2 łyżkami kakao. Rano włożyć garnek do lodówki na 3 - 4 godzin. Schłodzony krem ubić mikserem z cukrem pudrem wymieszanym ze śmietan-fixami. Ubitą śmietanę przełożyć na lekko skropiony biszkopt.
Komentarze (1)
wygląda obrzydliwie... chyba się nie postarałaś...