Łosoś z rzeżuchą

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: do 30 minut
  • Porcje: 2 os.
  • Odsłony: 2280
Łosoś z rzeżuchą
fot. Aidan-Sally / CC-BY-SA 2.0

Składniki:

  • 50 dag dzwonków z łososia
  • 2 kule mozzarelli
  • łyżeczka oliwy
  • 2 pomidory
  • 2 łyżki masła
  • plasterki cytryny
  • rzeżucha
  • przyprawa do ryb
  • pieprz, sól

Opis przygotowania:

Łososia przyprawiamy. Robimy torebeczkę z foli aluminiową i dodajemy masło. Pieczemy w temp. 20 stopni C od 10-12 min. Wyciągamy rybę posypujemy kawałkami mozzarelli i rzeżuchą.

Autor: lipsi

Komentarze (0)

Podobne przepisy

Więcej przepisów