Drink z mango, jagód i tapioki

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: do 30 minut
  • Porcje: 1 os.
  • Odsłony: 3609
Drink z mango, jagód i tapioki
fot. avlxyz / CC-BY-SA 2.0

Składniki:

  • 50 ml czystej wódki
  • 4 kostki lodu
  • 1 łyżka jagód
  • 1 łyżka Sago Seeds - Granulat Tapioki

Opis przygotowania:

Mango oraz jagody umyć i osączyć z wody. Jagody przełożyć do szklanki, po czym wrzucić kostki lodu. Mango obrać ze skóry, miąższ pokroić drobno i przełożyć do miksera. Do pokrojonego mango wlać wódkę, dodać granulat tapioki i całość zmiksować. Zmiksowanymi składnikami zalać jagody z lodem.

Komentarze (0)

Podobne przepisy

Więcej przepisów