Fusilli z łososiem i pesto

katarzyna_fly

Autor:

Przepisów: 55

Ocena:

(średnia: 0.00, 0 głosów)

Trudność:

łatwy

Czas:

Porcje:

3-4 os.
  • Fusilli z łososiem i pesto

    Dodane przez: katarzyna_fly

    A.

Składniki

  • Składniki na 4 porcje:
  • • 400g makaronu świderki Arrighi
  • • 6 łyżek Pesto alla Genovese Grand'Italia
  • • 300g wędzonego łososia
  • • 1 posiekana cukinia
  • • 1 garść świeżej bazylii
  • • oliwa z oliwek extra vergine Olitalia
  • • 100 g startego parmezanu

Opis przygotowania

Ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie. Na oliwie z oliwek zeszklij cukinię. Dodaj odcedzony makaron, łososia i pesto i dokładnie wymieszaj na wolnym ogniu. Fusilli podawaj z bazylią i posypane parmezanem.

Więcej inspirujących przepisów znajdziesz na: www.indexfood.pl
oraz na www.facebook.com/kuchnia.wloska

0 komentarzy

Podobne przepisy