Margarita z ananasem i kolendrą

Oceń:
(1 głos)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: do 30 minut
  • Porcje: 2 os.
  • Odsłony: 1479
Margarita z ananasem i kolendrą
fot. pink_fish13 / CC-BY-ND 2.0

Składniki:

  • 100 ml tequili
  • 40 ml blue curacao
  • 8 kostek lodu
  • 2 łyżki zalewy ananasowej z puszki
  • 4 kostki ananasa z puszki
  • garstka kolendry

Opis przygotowania:

Dokładnie schłodzoną tequilę i likier blue curacao wymieszać ze sobą. Dodać do tego zalewę ananasową z ananasem, kostki lodu i pokrojona drobno natkę kolendry. Wszystkie składniki przelać do shakera, dokładnie wymieszać i przelać do kieliszków.

0 komenatrzy

Podobne przepisy