Tagliatelle z wędzonym łososiem

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: średnie
  • Czas: do 30 minut
  • Porcje: 2 os.
  • Odsłony: 3094
Tagliatelle z wędzonym łososiem
FotoosVanRobin / CC-BY-SA 2.0

Składniki:

  • 50 g makaronu Tagliatelle
  • 50 g wędzonego łososia
  • 4 łyżki śmietany
  • 2 łyżki musztardy francuskiej
  • 1 pęczek szczypiorku
  • sól

Opis przygotowania:

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić i przełożyć na talerz. Łososia oczyścić, pokroić w plastry i dodać do makaronu. Musztardę wymieszać ze śmietaną. Dodać do tego pokrojony drobno szczypiorek, doprawić do smaku solą, dobrze wymieszać i dodać do całości.

Komentarze (0)

Podobne przepisy

Więcej przepisów