Cieciorka z rzodkiewką

wd2005

Autor:

Przepisów: 3473

Ocena:

(średnia: 0.00, 0 głosów)

Trudność:

łatwy

Czas:

Porcje:

os.

Składniki

  • 400 g cieciorki w zalewie
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 główka sałaty lodowej
  • 1 pęczek rzodkiewki
  • 0,5 łyżeczki suszonej kolendry
  • sól

Opis przygotowania

Warzywa umyć i osączyć z wody. Sałatę wyłożyć na talerz. Cieciorkę osaczyć z zalewy i dodać do sałaty na talerzu. Następnie rzodkiewkę pokroić w cienkie krążki i dodać do całości. Wszystko skropić oliwą z oliwek, doprawić do smaku szczyptą soli, posypać suszoną kolendrą i dokładnie wymieszać.

0 komentarzy

Podobne przepisy