Koper włoski z serem i śmietaną

wd2005

Autor:

Przepisów: 3548

Ocena:

(średnia: 0.00, 0 głosów)

Trudność:

łatwy

Czas:

Porcje:

2 os.

Składniki

  • 300 ml śmietany 18%
  • 300 g mozzarelli
  • 2 kopry włoskie
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • sól
  • pieprz biały mielony

Opis przygotowania

Koper włoski umyć, osączyć z wody i pokroić w drobną kostkę do miski. Czosnek obrać ze skóry, pokroić drobno i dodać do pokrojonego wcześniej kopru. Oba składniki doprawić do smaku szczyptą soli, białego pieprzu, dobrze wymieszać i wyłożyć na talerz. Wszystko polać to śmietaną i oliwą z oliwek.

0 komentarzy

Podobne przepisy