Ogórki z kiełkami w occie truflowym

iwona

Autor:

Przepisów: 2009

Ocena:

(średnia: 0.00, 0 głosów)

Trudność:

łatwy

Czas:

Porcje:

2 os.
  • Ogórki z kiełkami w occie truflowym

    Dodane przez: iwona

    Tavallai / CC-BY-ND 2.0

Składniki

  • 3 g kiełków czerwonej kapusty
  • 3 łyżeczki ostu truflowego
  • 2 zielone ogórki szklarniowe
  • szczypta soli

Opis przygotowania

Ogórki oraz kiełki czerwonej kapusty umyć i osaczyć z wody. Następnie ogórki pokroić w cienkie plastry, oprószyć szczyptą soli i przełożyć do miski. Po 3 minutach zalać je octem truflowym i dokładnie wymieszać. Gotowe wyłożyć na talerz i posypać kiełkami czerwonej kapusty.

0 komentarzy

Podobne przepisy