Napój owocowy z miodem

iwona

Autor:

Przepisów: 2009

Ocena:

(średnia: 5.00, 1 głos)

Trudność:

łatwy

Czas:

Porcje:

2 os.

Składniki

  • 250 g miąższu z arbuza
  • 200 g czerwonych winogron
  • 2 łyżki płynnego miodu spadziowego
  • 1 zielony ogórek
  • 1 łyżka kruszonego lodu

Opis przygotowania

Owoce oraz ogórka umyć i osączyć z wody. Ogórka obrać ze skóry, pokroić na kawałki i przełożyć do miksera. Miąższ z arbuza pokroić w kostkę i dodać do pokrojonego ogórka. Winogrona przekroić na połówki, usunąć nasiona, a miąższ dodać do składników w mikserze. Wlać do tego płynny miód spadziowy, wsypać kruszony lód i całość miksować przez 1 minutę, po czym przelać do kieliszka.

0 komentarzy

Podobne przepisy