Twaróg z kawiorem

wd2005

Autor:

Przepisów: 3548

Ocena:

(średnia: 0.00, 0 głosów)

Trudność:

łatwy

Czas:

Porcje:

2 os.

Składniki

  • 40 g białego sera twarogowego
  • 20 g czerwonego kawioru
  • 4 rzodkiewki
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • 1 czerwona cebula
  • pęczek zielonego koperku
  • sól
  • pieprz

Opis przygotowania

Warzywa umyć i osączyć z wody. Rzodkiewki pozbawić liści, ogonków i pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać ze skóry, pokroić drobno i połączyć z pokrojoną rzodkiewką. Następnie dodać do tego biały ser twarogowy oraz jogurt. Całość doprawić do smaku szczyptą soli oraz pieprzu, dokładnie wymieszać i wyłożyć na talerz. Na to wyłożyć czerwony kawior i wszystko posypać pokrojonym, zielonym koperkiem.

0 komentarzy

Podobne przepisy