Sałatka owocowa z rumem

iwona

Autor:

Przepisów: 2009

Ocena:

(średnia: 0.00, 0 głosów)

Trudność:

łatwy

Czas:

Porcje:

2 os.

Składniki

  • 50 ml białego rumu
  • 30 g truskawek
  • 2 awokado
  • 1 czerwony grejpfrut
  • 1 łyżka soku cytrynowego

Opis przygotowania

Owoce umyć i osączyć z wody. Grejpfruta obrać ze skóry, pokroić na drobne kawałki i przełożyć do miski. Truskawki pozbawić szypułek, pokroić w ćwiartki i połączyć z pokrojonym grejpfrutem. Awokado obrać ze skóry, usunąć pestkę, a miąższ pokroić na kawałki i dodać do składników. Całość zalać białym rumem, zmieszanym z sokiem cytrynowym.

0 komentarzy

Podobne przepisy