Przekąska z biszkoptów

arek

Autor:

Przepisów: 1926

Ocena:

(średnia: 5.00, 1 głos)

Trudność:

łatwy

Czas:

Porcje:

3-4 os.

Składniki

  • 250 g biszkoptów okrągłych
  • 200 ml pikantnego keczupu
  • 200 g śmietankowego sera kanapkowego
  • 3 pomidory
  • 1 łyżka sezamu
  • pęczek rukoli

Opis przygotowania

Warzywa umyć i osączyć z wody. Biszkopty wyłożyć na tacę. Połowę z wyłożonych biszkoptów wysmarować pikantnym keczupem i posypać sezamem. Na drugą połowę biszkoptów nałożyć pokrojone w cienkie plastry pomidory i również wysmarować je keczupem Następnie dodać do tego rukolę i serek kanapkowy. Całość nakryć wysmarowanymi biszkoptami z sezamem i spiąć ozdobnymi wykałaczkami.

0 komentarzy

Podobne przepisy