Boczek z jabłkiem i serem pleśniowym

iwona

Autor:

Przepisów: 2009

Ocena:

(średnia: 0.00, 0 głosów)

Trudność:

łatwy

Czas:

Porcje:

2 os.

Składniki

  • 40 g wędzonego boczku
  • 30 g sera pleśniowego Brie
  • 2 jabłka
  • 2 pomidory
  • 1 sałata

Opis przygotowania

Jabłka oraz sałatę umyć i osączyć z wody. Sałatę wyłożyć na talerz. Jabłka pokroić w cienkie plastry i dodać do sałaty. Ser pleśniowy pokroić w plastry i dodać do składników. Boczek pokroić w kostkę, następnie przełożyć na rozgrzana patelnię bez tłuszczu, smażyć na rumiany kolor i dodać do całości. Wszystko udekorować pokrojonym pomidorem.

0 komentarzy

Podobne przepisy