Łosoś w sosie pomidorowym

Oceń:
(0 głosów)
  • Trudność: łatwe
  • Czas: 30-60 minut
  • Porcje: 2 os.
  • Odsłony: 4774
Łosoś w sosie pomidorowym

Składniki:

  • 1 filet z Łososia
  • 4 pomidory
  • Zioła min. bazylia, oregano

Opis przygotowania:

Pomidory utrzeć (np malakserem) aby powstała płynna masa, dodać do tego zioła i wszystko dokładnie wymieszać. Filet z Łososia grzać w piekarniku (uprzednio nagrzanym do temperatury 180 stopni) przez około 30 minut, po upływie 30 minut, Łososia wyjąć z piekarnika, polać przygotowanym sosem i piec jeszcze 10 minut. Podawać z naszymi ulubionymi sałatkami. Smacznego

Autor: olma

0 komenatrzy

Podobne przepisy